torstai 21. kesäkuuta 2012

Uskomaton liittymistarjous


Vuonna 2014 upeat 60 vuotta täyttävä Kuopion Kameraseura tarjoaa ilmaisen osallistumisen Digifotomaratonille 2012 viimeistään 7.8.2012 kameraseuran jäseneksi liittyneille, uusille jäsenille (aikaa jatkettu).  Liittymisohjeet täällä.

Kameraseuraan liittyjä saa halutessaan myös ilmaisen osallistumisen Digikamera tutuksi -koulutukseen (3 h).

Tarjous koskee vain uusia jäseniä.

Digifotomaratonille voi toki osallistua maksamalla normaalin osallistumismaksun - huomaa ennakkoilmoittautuminen ja maksimi osallistujamäärä 58 kilpailijaa.

1 kommentti:

 1. Miksi ihmeessä Kuopion Kameraseuran jäseneksi?

  Kameraseuran jäsenenä saat mm. kamerankäyttökoulutusta, kuvankäsittelykursseja tms. http://www.kuopionkameraseura.org/p/tulossa.html ja kutsuja esim. kuvauskeikoille tai -retkille. Nytkin on karhukeikka ja tulossa syksyinen ruskaretki Tiilikalle yhdessä SiiKan kanssa. Siellä voi nähdä myös majavia.

  Lisäksi olemme rakentamassa Puijonlaakson kerhotilaan studiota, jossa pääsee räpsimään vaikka kavereistaan studiokuvia.

  Liittymisohjeet täällä http://www.kuopionkameraseura.org/p/tervetuloa-mukaan-kameraseuran.html

  Toki voit tulla mukaan pelkkään Digifotomaratoniinkin liittymättä jäseneksi.

  Ja jos tökkii, seurasta voi erota aika helposti (ilmoittaa siitä). Mutta sitä en usko, jos se on meistä kiinni. Ja myös sinusta, koska kameraseuran toiminta ei tule kenenkään kotiin - ellet sitten kutsu meitä erikseen ;7

  Ja muista myös Kuukauden kuva -kisa Flickrissä. Kuvien arvostelu kehittää omaa valokuvaamisen taitoasi, kun kuulet, miten toiset näkevät kuvasi. Nytkin pyydämme sinne yhdeksää kuvaa kultakin kuvaajalta arvosteltaviksi 15.8.2012 mennessä.

  Ks. lisää http://www.flickr.com/groups/kuopionkameraseura/

  Eikun mukaan toimintaan.

  Kuvaterkuin J-P

  VastaaPoista