tiistai 11. syyskuuta 2012

Kamerat mukaan!

Ai niin. Ottakaa kameranne mukaan ke 12.9.12 klo 17 Digifotomaratonin palkintogaalaan. Pukukoodi "smart casual"- ja näyttää vahvasti siltä, että palkintogaalan aikaan sataa, joten joudumme pitämään tilaisuuden rajoitetussa tilassa. Mutta - sopu tilaa antaa. Tervetuloa!

9 kommenttia:

 1. Morjens!
  Ajattelin että palkintogaalassa ratkeavat esimerkiksi tuloksia tähän asti verhonneet epäselvyydet.
  Edelleen nuorten sarjan arvostelu jäi askarruttamaan kovasti. Olen ymmärtänyt että nuoret arvosteltiin ensin yhdessä yleisen sarjan kanssa ja sitten erikseen omana sarjanaan. Miten ihmeessä on mahdollista, että yleisessä sarjassa jo kertaalleen tehty arvostelu meneekin yhtäkkiä aivan päälaelleen. Yleisessä sarjassa paras nuori oli kolmas nuorten sarjassa!?
  Nyt olisi korkea aika seuran julkaista nuorten sarjan kuvat arvosteluineen ja pisteytyksineen, tai opastaa paikka mistä ne löytyy. On todettu että Flickr galleriassa löytyy kaikki pisteitä saaneet kuvat, mutta tällä hetkellä Flickr:ssä olevien kuvien pisteytyksien perusteella nuorten sarjan palkinnot menevät uudestaan jakoon. Nuorten sarjassa 4.-6. sijoittuneidenkaan kuvia sieltä ei löydy yhtään. Siis; myös nuorten sarjan koko pisteytys kuvineen ja arvosteluineen on saatava yleisesti näkyville.
  Onkohan kenelläkään mitään kommentoitavaa?
  T: Kaitsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaitsu,

   kiitos kysymyksestäsi. Välitän viestisi kameraseuran pj. Vesa Toivaselle, joka toimi tuomariston sihteerinä. Itse en puuttunut millään tavalla arvosteluihin, enkä ollut niissä läsnä.

   Samalla pahoittelen sekaannusta, jonka aiheutti se tuttu lause: mitä useampi kokki... Itse en osallistunut palkintojen hakuun ja niiden tarkistamiseen millään tavalla, enkä voinut ajatellakaan että sovittuja lahjakortteja olikin toimitettu väärä määrä ja lisäksi yksi vastuuhenkilömme oli unohtanut VR:n lahjakortin laatikostoonsa.

   En kerta kaikkiaan voinut odottaa, etteivät ko. henkilöt olleet tarkistaneet asiaa. Suuret pahoittelut tästä mielipahasta kaikille sitä kokeneille - varsinkin Emmalle.

   Ystävällisin terveisin

   Jukka-Pekka

   Poista
  2. Kiitti J-P vastauksestasi.
   Ei ruveta yksilöimään/profiloimaan tässä ketään. Pysytään faktoissa ja kun niitä pyydetään, niin kai niitä saadaan?
   --Kaitsu

   Poista
  3. Ymmärrän. Minuakin ihmetyttää jos
   kuvat arvostellaan ensin toisella
   tavalla ja sitten toisella tavalla.

   - Tero

   Poista
  4. Ensi vuonna olemme taas viisaampia (yksi sarja on selkeä, vaikkakin jättää nuoria palkitsematta).

   Poista


 2. Hei !

  Tähän vastaus on se, että nuorten sarjan arvostelu tehtiin erikseen, eikä yleisessä sarjassa annetut pisteet seuranneet tähän arvosteluun.

  kameraseuran pj. Vesa Toivanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   On kyllä selvää, että nuorten sarjan arvostelu tehtiin erikseen, mutta on silti varsin erikoista miten suuresti nuorten sarjan arvostelu poikkeaa yleisen sarjan arvostelusta - arvosteluhan kääntyy täysin päälaelleen!
   Arvostelunhan molempiin sarjoihin teki ymmärtääkseni samat tuomarit.

   keijo

   Poista
 3. Keijo hyvä,

  arvostelussa on aina kyse inhimillisestä ja subjektiivisesta tapahtumasta, jossa lukuisat tekijät: esim. viretila, tuomareiden keskinäiset painotukset ja jopa valaistusolosuhteet vaikuttavat meidän kaikkien toimintaan. Koska asia selvästi mietityttää ja ehkä harmittaakin sinua noin paljon, kysypä asioita suoraan tuomareilta -> jyrki.toivanen(at)ingmanedu.fi ja kirsi.soininen(at)kuopio.fi

  Ystävällisin kuvaterveisin Jukka-Pekka

  VastaaPoista
 4. Kilpailijana minua olisi kiinnostanut nähdä edes pistetaulukko nuorten sarjasta, olisi myös ollut kiva nähdä muidenkin nuorten kuvia. Koska yleisestä sarjastakin on arvostelu ja pisteet dokumentoitu ja yleisesti esitelty, olisi luullut että sama olisi tehty nuorten sarjastakin.

  Terv Emma

  VastaaPoista