lauantai 2. helmikuuta 2013

Tärkeää: jäsenmaksun maksaminen

Hyvät Kuopion kameraseuralaiset! 


Kuopion Kameraseuran koulutukset jatkuvat vilkkaina. Kuva: J-P Korpi-Vartiainen
vuosi on mukavassa vauhdissa ja Kuopion Kameraseuralla on edessä vilkas toimintavuosi. Onhan vuosi 2014 seuran 60-vuotisjuhlavuosi. Sen tiimoilta on suunnitteilla mm. juhlakalenteri, juhlanäyttelyitä tms.

Digifotomaraton järjestetään taas la 31.8.2013, kameratekniikkaan ja kuvankäsittelyyn liittyvät koulutukset ovat käynnistymässä, digijärkkärien peruskurssit vetävät kivasti, kuvakävelyjä on järjestetty ja järjestetään lisää jo helmikuussa, postikorttiprojekti etenee ja toteutamme hieman suuremman hankkeen "Sata vuotta savolaista elämänmenoa" (työnimi) -kirjahankkeen noin viiden vuoden periodilla (mikäli rahoitus järjestyy suunnitellusti). Eikä Kuukauden kuva -kisaa voi unohtaa, sillä siihen osallistujien määrä on ollut mukavassa kasvussa ja "kuvaillat" ovat monasti vetäneet VB-valokuvakeskuksen tuvan täyteen.

Uudet kujeet

Olemme saaneet juuri uuden hallituksen, joka toivotulla tavalla jakaa vastuita useammalle henkilölle siten, ettei kenenkään yksittäisen jäsenen työtaakka muodostu kohtuuttoman suureksi. Kyse on kuitenkin harrastuksesta - ja niinkuin monet meistä tietävät: varsin koukuttavasta ja mielenkiintoisesta, koko elämän mittaisesta sellaisesta. Ja aloitamme pian julkistettavassa uudessa, keskustan alueella sijaitsevassa kokoontumistilassa myös  ns."teknikkaillat".

Niin ikään digiluolan studio on saamassa tuulta purjeisiin. Olemme hankkimassa Sammakkolammentie 12 läheisyydessä sijaitsevaan kerhotilaamme puoliammattilaisille tarkoitetut laadukkaat studiovalaisuvarusteet, joiden kautta avautuu oiva tilaisuus perehtyä muotokuvauksen herkkään maailmaan ei-kaupallisin toimintaperiaattein.

Sinä olet tärkeä!

Mutta sitten se tärkein sanoma. Tähän kaikkeen tarvitaan sinua, arvoisa seuramme nykyinen tai tuleva jäsen. Yhdessä tekemällä aika moni asia onnistuu. Jäsenmaksumme suuruus (15eur/25 eur) on pysynyt samana jo toistakymmentä vuotta, ja toisaalta seuramme päättäjät ovat ymmärtäneet myös opiskelijoita, työttömiä ja eläkeläisiä alemmalla jäsenmaksulla.

Valitettavasti mitään ei tehdä ilman rahaa. Siksi jokainen jäsen ja jokaisen jäsenmaksun maksutulo on juhlavuoteen valmistautuvalle Kuopion Kameraseuralle ensiarvoisen tärkeä. Tammikuun puolivälissä järjestetty yhdistyskokous päätti, että hankittavan studiolaitteiston käyttäjiltä peritään kaksinkertainen jäsenmaksu. Jäsenmaksun "studiolisän" voit maksaa joko heti myöhemmin, jos ja kun koet asian itsellesi mieluisaksi ja haluat mukaan muotokuvauksen maailmaan. Mutta jos et käytä studiokalustoa, maksa perusmaksu. Toki kaksinkertaisen jäsenmaksun voi maksaa myös ns. kannatusjäsenmaksuna, jos pidät studiovalaisukaluston hankintaa muutoin sinulle tärkeänä.

Jäsenmaksun eräpäivä 18.2.2013

Jäsenmaksulomake löytyy täältä. Huomioi myös, että Kuopion Kameraseura ry:n tilinpitäjäpankki on vaihtunut Pohjois-Savon Osuuspankkiin ja uudet tiliyhteystiedot ovat

FI93 5600 0520 4314 80
OKOYFIHH
- jäsenmaksun eräpäivä on 18.2.2013.

Jäsenasioita hoitaa jäsensihteerimme Petri Damstén - petri.damsten(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti