maanantai 22. huhtikuuta 2013

Kiitokset jäsenmaksunsa maksaneille


¤   ¤   ¤   ¤   ¤  Hyvä Kuopion Kameraseuran jäsen,

jäsenmäärämme on kasvanut reilun vuoden sisällä todella reippaasti. Ja kasvu näyttää hyvältä edelleenkin. Tämä on toteutunut ennen kaikkea koulutuksen ja mukavaksi koettujen kuvailtojen sekä pian jatkoa saavan kuvankäsittely- ja muun valokuvaukseen liittyvän koulutuksen kautta.

Jäsenemme ovat osallistuneet useisiin kuvakävelyihin; niistä viimeksi Kansainvälisen Hiihtoliiton (FIS) akkreditoimina kuvaajina Puijon Maailmancupin kisoihin. Lauantaina 4.5. lähdetään Korkeakosken kuohuja kuvaamaan. Ja alkavalle kesälle jäsenillemme on tarjolla mm. risteilypasseja koko kesäksi. Myös studiokuvaus uudenkarheilla studiovaloilla on alkanut mukavasti. Niiden osalta ehdotan 3-4 henkilön studiotiimien perustamista - tiimien, jotka kokoontuvat yhdessä sopimaansa aikaan opettelemaan valojen käyttöä.

Juhlavuosi 2014

Vuosi 2014 tulee olemaan Kuopion Kameraseuralle työntäyteinen ja samalla juhlantuoksuinen useine tapahtumineen ja kilpailuineen, vietämmehän kameraseuramme 60-vuotisjuhlavuotta. Ollakseen kameraseuran jäsen sinun ei tarvitse olla ammattikuvaaja, eikä edes tarvitse pyrkiä sellaiseksi. Useat jäsenemme haluavat nimenomaan kehittää omaa kuvallista ilmaisuaan ja oppia uusia asioita niin valokuvaamisesta, kuvankäsittelystä kuin kaikesta muusta valokuviin liittyvistä asioista (esim. julkaisu- ja tekijänoikeudet tms.).

On aika kiittää jäsenmaksunsa maksaneita. Maksujen avulla pystymme pitämään toimintaamme vireänä. 

Hallituksen puolesta kiittäen 
J-P Korpi-Vartiainen 

P.S. Jäseneksi liittyminen ei ole kallista - katso vaikka. Liittymisohjeet ja jäsenmaksut täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti