sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Aurinkoisesti tervetuloa kuvailtaan!

¤ Kuopion Kameraseuran kuvailloissa viihtyy - mutta kuka onkaan kiinnostunein valokuvista? Kuva J-P Korpi-Vartiainen ¤
¤ Maanantaina 10.6.2013 klo 18 on taas yksi Kuopion kameraseuralaisten mukavimmista tapahtumista: kuukausittainen kuvailta Kuopion steinerkoululla.

Kuvaillassa käymme lävitse kaikki Kuukauden kuva -kisaan osallistuneet kuvat luonnehtimalla ja arvioimalla niitä. Kuvailta on yksi parhaimmista tavoista oppia omista ja muidenkin kameraseuralaisten valokuvista. Meillä on monasti oikein rattoisaa. Ja lopuksi kuulet Kuukauden kuva -kisan tulokset sekä näet ja voit kysyä itse parhaimpien kuvien ottajilta heidän tarinansa kuvien synnyistä. Tapaat myös muita seuran jäseniä ja voit keskustella ajankohtaisista kuva-asioista, kuten Digifotomaratonista pe-la 30.-31.8.2013, jossa on myös aloittelijoille omat sarjansa sekä 6 h perinteisessä kisassa että 24 h Superdigifotomaratonissa.  

Muistithan äänestää!

Äänestys on käynnissä maanantaihin klo 14 asti. Jos olet kadottanut äänestyslinkin tai et ole sitä jostain syystä saanut, tiedustele asiaa petri.damsten(at)gmail.com kautta.  Äänestäminen on oikeasti teknisesti helppoa, siihen ei tarvitse ATK-osaamista. Valitset vain mielestäsi kolme parasta kuvaa ja painat lähetä-kuvaketta. Se on siinä.

Ja äänestää pitää ja tulee, vaikket olisikaan lähettänyt omaa kuvaasi kisaan tällä kertaa.

Steinerkoulu Virkkulan löydät osoitteesta Asemakatu 3 (se kaunis, tummankeltainen puutalo hot. Cumulusta vastapäätä, ihan rautatieaseman yläpuolella). Autolla tulevana voit ajaa sisälle koulun pihaan. Kemian luokka löytyy sisään ajettaessa oikeanpuoleisesta rakennuksesta, sen toisesta kerroksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti