lauantai 1. kesäkuuta 2013

Musiikki löytää valokuvan


Kuukauden kuva -kisa kiihtyy dead-linen lähestyessä. Kuukauden teemana on Musiikki ja valokuva, eli sinun tehtävänäsi on kuvittaa omalla kuvallasi joku musiikkikappale. Latausaika umpeutuu ensi perjantaina klo 09.00, minkä jälkeen saat äänestyslinkin s-postiisi. Äänestysaika päättyy ma 10.6.2013 klo 14:00. Samana iltana  klo 18 kokoonnumme kuvailtaan Kuopion steinerkoululle arvioimaan ja luonnehtimaan kisaan osallistuneita kuvia ja julkistamaan Kuukauden kuvan.

Kuvailloissa on mukavaa! 

- tule ja koe itse niiden tunnelma. Ja takaan, että opit paljon myös kuvien sommittelusta ja saat uusia ideoita omaan kuvaamiseesi.

Helppoa kuin heinänteko!

Äänestäminen on tehty sinulle helpoksi. Ei kirjautumisia. Ei ylimääräisiä klikkauksia. Valitse kolme parasta ja paina "lähetä"-kuvaketta. Siinä se.

Kaikilla jäsenillä "äänestyspakko"!

Äänestäminen ei tarkoita, että sinun tarvitsisi itse lähettää omia kuvakandidaattejasi kisaan. Toki se tekee tulosten seuraamisen mielenkiintoisemmaksi. Äänestäminen on sinulle jäsenyyteen sidottu, erittäin mukava "kansalaisvelvollisuus". Muista siis äänestää ensi viikonloppuna, kun saat äänestyslinkin tähän s-postiosoitteeseen.

Kuukauden kuva -kisa on taviksille!

Kuopion Kameraseuran jäsenistä valtaosa on meitä taviksia, joilla ei ole valokuvausalan koulutusta. Mutta se tässä harrastuksessa on miellyttävää, että jokainen ihan tavallinen kansalainen voi kameraseuraan liityttyään halutessaan oppia aina vaan lisää tästä mukavasta harrastuksesta. Eikä se maksa liikaa.

Ja liittyminen Kuopion Kameraseuraan on helppoa. Aurinkoisesti tervetuloa mukaan porukkaan ja valokuvauksen kiehtovaan maailmaan..  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti