perjantai 23. elokuuta 2013

Kill-bailut!

TOIMI: Jos haluat mukaan kimppatilaukseen

Kilpailukuvien deadline 30.8.13 klo 12. Huomaa, että kimppahintaan 19 eur saatavissa myös  32 x 45 cm kokoisten kahdeksan (8 kpl) kuvan sarja. Vertailun vuoksi eräs paikallinen kuvatoimittaja hinnoittelee yhden saman kokoisen kuvan hintaan 20 eur/kpl.

Kimppatilausten deadline 30.8.2013 klo 12
¤ ¤ ¤ Valokuvaus on ennen kaikkea kimppakivaa. Juuri nyt keräämme valokuvanäyttelyihin sinun upeimpia kuviasi. Ja koska Suomen Kameraseurojen Liiton "Ihminen" -teemanäyttelyyn ja Pohjois-Savon Kameraseurojen piirikilpailuun tarvitaan molempiin myös vedostettuja kuvia (digitaalisten lisäksi), olemme tehneet vedosten hankkimisen sinulle edulliseksi & helpoksi. Valitse siis kahdeksan (tai kuusitoista tai kaksikymmentäneljä) ottamaasi valokuvaa, sillä laatuprinttien ottaminen niistä kannattaa tehdä nyt. Ja kokokin on se "oikea": mahtavat 400 x 500 mm. Kimppahinta on 39 eur/8 kuvan sarja.

Mutta - sinun pitää toimia juuri nyt, sillä deadline 30.8.13 kolkuttelee ovella.

Alkusyksyn valokuvauskilpailukuvia varten on nyt avattu seuraavat s-postilaatikot:

Kummankin näyttelyn kuvien palautusaikaa on jatkettu pe 30.8.2013 klo 12 asti, sen jälkeen saapuneita kuvia ei pystytä vastaanottamaan. Vedostus vie kuitenkin muutaman päivän.


Lähetä kumpaankin kilpailuun omat digitaalisessa muodossa olevat valokuvasi alla olevan tarkistuslistan mukaisesti. Ja mikäli haluat lähettää vedoksia, lähetä niistä valokuvateoksien tiedot yllä oleviin osoitteisiin pikkukuvalla (esim. 1024 px) varustettuna - HUOM: nimeä samoin, MUTTA etuliitteellä VEDOS_.... Näitä ei siis tulosteta vaan ovat vain merkki osallistumisesta. Tulosteet voit hankkia esim. kimppatulostuksesta.

Saman kuvan voi lähettää kumpaankin kisaan. Lue kilpailusäännöt täältä (teemanäyttely) ja täältä(piirikisa/selaa alas).

ENNEN KUVIEN LÄHETYSTÄ TARKISTA SEURAAVAT ASIAT

Piirikilpailu
 • kuvien nimeäminen: piirikilpailu_etunimi_sukunimi_teoksen-nimi.jpg tai VEDOS_piirikilpailu_etunimi_sukunimi_teoksen-nimi.jpg
 • kisaan osallistuvissa digikuvissa pisin sivu maksimi: 2500px
 • digikuvien maksimimäärä: 4kpl
 • vedosten maksimimäärä: 4kpl
 • vesileima: EI
 • email: piirikilpailu@kuopionkameraseura.org

Teemanäyttely "Ihminen"
 • kuvien nimeäminen: teemanäyttely_etunimi_sukunimi_teoksen-nimi.jpg tai VEDOS_teemanäyttely_etunimi_sukunimi_teoksen-nimi.jpg
 • kisaan osallistuvissa digikuvissa pisin sivu maksimi: 2400px
 • tiedoston maksimi koko: 2MB
 • digikuvien ja vedosten maksimimäärä: Kameraseura tukee 8kpl mutta varsinaista maksimimäärää ei ole (lisäkuvat 4€/kpl).
 • vesileima: EI
 • email: teemanayttely@kuopionkameraseura.org


KIMPPATULOSTUS

TÄRKEÄÄ - toki voit tulostaa kimppahintaan muitakin kuvia, vaikkapa lahjakuviakin tms.

Sinun on mahdollista tilata kimppahintaan myös 320 x 450 mm kokoisia vedoksia,  joiden kimppahinta on huomattavasti mukavampi kukkarolle 19 eur/8 kuvan sarja

Muissa kuin valokuvausnäyttelyihin tarkoitetuissa kimppatilauskuvissa muokkaa tiedostonimi seuraavasti:

400X500mm_kuvaajan nimi_kuvan nimi  (=isommat kuvat muihin kuin näyttelyihin)
320X450mm_kuvaajan_nimi_kuvan nimi (=pienemmät kuvat muihin kuin näyttelyihin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti