lauantai 10. elokuuta 2013

Voisitko sinäkin lähettää kuviasi kilpailuihin?

¤ Seuracupin kuvien deadline 13.8.klo 22 ¤

Seuracup, "Ihminen"-teemanäyttely ja piirikilpailu

Syksy on kuvakilpailujen aikaa. Jokaisella seuramme jäsenellä on mahdollisuus osallistua kilpailuihin, ja viime vuonna ensikertalaisista esimerkiksi Niko Puumalainen aloittelevana kuvaajana sai upeasti läpäisyn ihan ensiyrittämällä. Nyt voit lähettää Suomen Kameraseurojen Liiton Ihminen-teemanäyttelyyn kuviasi - ja myös Pohjois-Savon Kameraseurojen piirikilpailuun kerätään kuvasatoa parhaillaan. Katso lisää niistä Kilpailut-alasivulta.

Kuvakisojen tasoa voi kurkata esimerkiksi täältä

Myös jokasyksyinen seuracup lähestyy. Kilpailu on Suomen Kameraseurojen Liiton (SKSl) seuroille tarkoitettu näyttely, jossa seurat kisailevat toisiaan vastaan kuvauksen ja taiteellisen ilmaisun paremmuudesta. Seurat osallistuvat joukkueina, muitta kuvat arvostellaan itsenäisinä teoksina. Suomesta kokoelma jatkaa matkaa kansainvälisen liiton FIAPin WorldCup' iin. 

Seurojen välinen paremmuus ratkaistaan yhteispisteiden perusteella. Siilinjärveläiset voittivat viime vuonna, nyt on meidän vuoromme.

Petri Damstén loi kuvien toimittamista varten sähköpostiosoitteen seuracup@kuopionkameraseura.org . Kilpailuun halukkaat seuramme jäsenet voivat lähettää yhden kuvan kuvan nimellä varustettuna kyseiseen osoitteeseen 13.8.2013 klo 22 mennessä (jatkettu). Kuvan pidempi sivu on oltava vähintään 2400 pikseliä, tarkkuudella 300 dpi, jpg kuvia pakkauskoko 10/12 tai 85/100 asteikosta riippuen.

Näin homma lähtee käyntiin. Katsotaan paljonko saamme kuvia. Jos kuvia tulee yli 20, tehdään karsinta äänestyssysteemimme avulla.

Lisää tietoa 
Petteri Mussalolta - mup (at) iki.fi - ja liiton sivuilta http://www.sksl.fi/?page_id=3272

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti