sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hyvä Kuopion Kameraseuran jäsen!

on taas aika valita uudet hallituksen jäsenet ja suunnitella toimintaamme.

Kuopion Kameraseura ry hallitus kutsuu sinut syyskokoukseen Kuopion steinerkoululle ma 11.11.2013 klo 18.00 - Kuopion steinerkoulun osoitehan on Asemakatu 3, Kuopio. Iltasella voit ajaa sisäpihalle.

Esityslista: 

1. Kokouksen avaus
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Hyväksytään kokouksen esityslista
5. Hyväksytään toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio (ks. liitteet) sekä jäsenmaksun suuruus vuodelle 2014. 
 hallitus ehdottaa kolmen euron (3 €) korotusta jäsenmaksuun kummassakin jäsenmaksuluokassa (18 eur / 28 eur), koska nykyiset jäsenmaksut ovat olleet jo yli kymmenen vuotta samansuuruisia. 
6. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet
hallituksen jäsenistä Vesa Toivanen ja Petteri Mussalo ovat ilmaisseet halukkuutensa luopua luottamustehtävästään Kuopion Kameraseuran hallituksen varsinaisena jäsenenä. 
7. Valitaan toiminnantarkastaja ja hänelle varahenkilö.
tällä hetkellä toiminnantarkastajana toimii Pertti Suonio ja varalla Olli Westman.
8. Käsitellään muut asiat: 
keskustelua SKsL:n vuosinäyttelystä sekä 60-vuotisjuhlavuoden tapahtumista ja kirjaprojektista
9. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa! Hallitus

Kokoukseen liittyvät asiakirjat (toimintasuunnitelmaesitys, tulo- ja menoarvio sekä kokouksen esityslista) löytyvät s-postistasi. Jos et saanut niitä, kysy jpkorpi(at)gmail.com.  Ja kokouksen aluksi katsotaan kuvia. Tule mukaan!

Niinivesi Vesannolla marraskuun lopussa.

Kuukauden kuva -kisassa teemana on "Erossa - separated". Kuvien lataus päättyy ensi perjantaina 1.11.2013 klo 09. Sen jälkeen saat äänestyslinkin s-postiisi. Muista äänestää. 

Huomasithan myös kuvaillan ma 4.11.2013 klo 18 steinerkoululla sekä Creative Commons -illan 13.11.2013 klo 17.30 ja tekniikkaillan 27.11.2013 klo 17 VB:llä. 

Päivitetyn koulutus- ja tapahtumakalenterin löydät webbisivuiltamme.  

Muista, että koulutustoiveitasi otetaan vastaan ja voit itsekin tarjoutua kouluttamaan jostakin valokuvaukseen liittyvästä aiheesta, jos sinulla on osaamista jostakin teemasta.

Etusivulla on myös päivitetty studion varauskalenteri ja yhteyshenkilöt, joilta saat studion avaimet käyttöösi.Digiluolaan on hankittu yhdeksän Maisua (käsinmaalattua kuvaustaustaa), joista muutamat asennetaan huomenna paikoilleen digiluolan takaseinälle.

Huomasithan myös Vuoden kuva -kilpailun - lataa parhaat kuvasi (3 kpl) 3.1.2014 mennessä. 

Huomiseen digijärkkäri tutuksi -koulutukseen (aukot ja suljinajat ym.) ma klo 17 mahtuu vielä kuulijoita digiluolalle. Sehän on jäsenille ilmainen. 

Näillä mennään aktiivisena kohti 60-vuotisjuhlavuotta. Tervetuloa mukaan toimintaamme ja vaikuttamaan. 

-- 
Ystävällisin terveisin

J-P Korpi-Vartiainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti