torstai 19. joulukuuta 2013

Naiskuvaajien vuosi 2014

Kuopion Kameraseura viettää 60-vuotisjuhlavuottaan 2014. Juhlavuosi alkaa 13.1.2014 menestyneen Andy Horner -nimisen ahvenanmaalaisen valokuvaajan Sweden Panorama -näyttelyllä ja seminaarilla Kuopion kirjastolla. Tästä lisää lähiviikkoina.      

Samalla alkava vuosi 2014 tulee olemaan naiskuvaajien vuosi. Tulemme Kuopion Kameraseuran hallituksessa kiinnittämään ensi vuonna erityistä huomiota naisten tarpeiden huomioimiseen seuran kaikenlaisessa toiminnassa ja erityisesti kuvauskoulutuksessa, jotta miesten kieltämättä usein hyvin tekninen maailma ei pääsisi liikaa valtaamaan pikseleitä kameraseuran blogeissa ja gallerioissa.

Ja meillehän on annettu kamerarepullinen hyviä eväitä tehtävässä suoriutumiseen. Kameraseuran hallituksessa uusina jäseninä aloittavat Heidi Kotikumpu ja Arja Litmanen, joiden osaaminen hienosti täydentää hallituksessa jo olevan Katja Kantasen kuvaustuntemusta. Ja varajäseninä Anne Tuomainen sekä Tiina Vehviläinen kantavat varmasti myös oman osaamisensa mukaan, jotta tavoitteessa onnistutaan.

Niin - ja se huomion ja mainitsemisen arvoinen seikka: Kuopion Kameraseuran jäsenistä noin puolet on naisia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti