perjantai 24. tammikuuta 2014

Kuvaajaksi Kuopio-Jukolaan?

Etsimme ensi kesän Kuopio-Jukolaan 14.-15.6. 2014 innokasta ja osaavaa (5-7 hlöä) kuvaajaa tallentamaan kisaviikonlopun huikeita tapahtumia. Kuvaajatoiminta tapahtuu talkoohengessä, kuten lähes kaikki Jukolaan liittyvät asiat.

Kuvausryhmän tarkoitus ei ole olla urheilutoimitus, vaan dokumentoimme jättimäisen kilpailun inhimillisen kirjon niin voittoineen kuin pettymyksineen, hitaimpiakaan kilpailijoita unohtamatta. Toimimme myös tiiviissä yhteistyössä Jukolan uutistoimituksen kanssa, joka syöttää uutisvirtaa nettiin lähes reaaliajassa. Kilpailutapahtumasta tehdään näyttävä kuvagalleria nettiin, myös julkaisun tai näyttelyn tekeminen on mahdollista.

Kuvaaja saa Jukola-organisaation tuen ja hänelle tarjotaan kisaviikonlopun aikana ilmainen ylöspito ruokineen ja lepopaikkoineen, jos lepäämään ylipäätään ehtii...

Kuvaajat pääsevät seuraamaan ainutlaatuista tapahtumaa paikoista, johon yleisöllä ja kaikilla lehtikuvaajillakaan ole mahdollisuutta. Tässä pintaraapaisu Kuopio-Jukolan 2014 tiimoilta. Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat olla mukana yhdessä Suomen suurimmista urheilutapahtumista, ota yhteys kuvauspäällikkö Petri Jauhiaiseen petri@petrijauhiainen.net tai viestintä- ja mediapäällikkö Markku Riihiseen markku.riihinen@jukola.com.

Pari linkkiä

http://www.jukola.com/2014/
http://kuosu.kuvat.fi/kuvat/Jukola2013/

Terveisin
Petri Jauhiainen

P.S. Jukolan viesti juostaan samana viikonloppuna kuin Kuopion Kameraseuran järjestämä Digifotomaraton järjestetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti