maanantai 6. tammikuuta 2014

Petokuvausta

Kutsu petokuvauskeikalle 

27.-29.6.2014 Martinselkoseen ja Viiksimoon 

Olen Ilkka Kokkonen, Siilinjärven Kamerat ry:n puheenjohtaja. Olen kerännyt neljänä viime
kesänä karhukuvausryhmän Suomussalmen Martinselkoseen. Osallistujia on ryhmissä ollut
ympäri Suomen.

Ensi kesänä ryhmässä on toista kertaa mahdollisuus osallistua petokuvaukseen myös Kuhmon Viiksimossa. Siellä on mahdollisuus saada kuvaussaaliiksi karhun lisäksi myös ahmaa ja sutta. Systeemi on sellainen, että kuvauspaikat varataan minulta, mutta majoitukset sekä ruokailut suoraan Martinselkosen eräkeskuksesta. Näistä kaikista maksetaan suoraan Martinselkoseen.

Martinselkosesta olen varannut viikon 26 perjantaille (27.6.2013) kuusi ammattilaiskojua (12
kuvauspaikkaa) ja neljä paikkaa isoon kojuun. Lauantaille (28.6.2013) on varattu samat kojut.
Kuhmon Viiksimosta olen varannut yhden prokojun samoille päiville. Se sijaitsee erikoisemmassa kuvausympäristössä, jylhän louhikkoisessa rotkopaikassa! Siellä on mahdollisuus saada kuvatuksi myös ahmaa.

Jos taas susien kuvaus kiinnostaa, niin voin varata halukkaille Viiksimosta paikkoja myös isosta, 12 kuvaajan kojusta (prokojut olivat valitettavasti menneet muille). Huomatkaa kuitenkin, että susien vierailut ovat aina huomattavasti harvemmassa (n.15%-85% todennäköisyys, ajankohdasta riippuen) kuin karhujen. Isosta kojusta voi saada myös ahmakuvia.

Tässä keräämässäni ryhmässä saa 10% alennuksen kaikista palveluhinnoista. Suomen luonnonvalokuvaajien jäsenet saavat 20% alennuksen kojuhinnoista ja 10% alennuksen muista palveluhinnoista (näitä alennusprosentteja ei enää yhdistetä).  Kuvauspaikan varanneet saavat kevättalvella Martinselkosesta varauslaskun, joka on n. 30% kokonaishinnasta (perumistilanteessa tätä maksua ei palauteta). Loput maksetaan kesällä paikan päällä. Kojupaikoista voi esittää toiveensa, kun ilmoittautuu mukaan. Pyrin toteuttamaan toiveet, mutta teen kuitenkin lopulliset ratkaisut niin, että tasapuolisuuskin toteutuu. Tähän mennessä toiveet olen saanut toteutettua hyvin.

Tutkikaa huolella Martinselkosen eräkeskuksen nettisivuja (Viiksimo on myös firman osaomistuksessa) ja tutustukaa kojupaikkojen, majoituksen ja ruokailun tietoihin. Jos sen jälkeen jää jotain kysyttävää, niin ottakaa vain yhteyttä minuun, vastaan asiallisiin kysymyksiin mielelläni! Tervetuloa porukkaan, jännittävälle luonto- ja kuvauselämysretkelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti