torstai 8. toukokuuta 2014

Kesän kuumin kuvakisa lähestyy

Kuopion Kameraseura ry järjestää vuoden 2014 Digifotomaratonin kesäkuun toisena viikonloppuna (13.-15.6.2014). Digifotomaratonilla on jo pitkä historia ja se järjestetäänkin nyt jo 17 kerran. Koska kameraseura täyttää tänä vuonna 60v, järjestetään perinteisen kuuden tunnin Digifotomaratonin ohella myös 48 tunnin pituinen juhladigifotomaraton. Viime kesän vuorokauden kestäneestä superdigifotomaratonista tullut hyvä palaute innoitti järjestäjät kokeilemaan tällaista todellistavalokuvauksen ultramatkaa.
6h Digifotomaraton starttaa perinteitä kunnioittaen lauantaiaamuna klo 10 ja siinä kuvataan kuusi kuvaa määrätyistä aiheista. Kuvat on otettava tietyssä järjestyksessä eikä kuvankäsittely ole sallittua. 48h Juhladigifotomaraton starttaa jo perjantaina klo 16 ja jatkuu kaksi vuorokautta aina sunnuntaihin klo 16 asti. Juhladigifotomaratonissa kuvia otetaan 10kpl vapaavalintaisessa järjestyksessä. Lyhyemmästä maratonista poiketen kuvankäsittely on sallittua. Näin kahden vuorokauden kisassa valokuvaustaitojen ohella punnitaan myös kilpailijan kuvankäsittelytaidot. Kuvankäsittely ei kuitenkaan ole pitkänkään kisan itse tarkoitus eikä varsinkaan pakollista - valokuvat ratkaisevat.
Julkaisemme pian yksityiskohtaiset säännöt ja palkintolistat. Ennakkoilmoittautuminen alkaa toukokuussa osoitteessa:http://www.kuopionkameraseura.org/dfm pysy kuulolla!
Palkintoina arvokkaita lahjakortteja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti