maanantai 9. kesäkuuta 2014

Kuvailtoja ja kuvakävelyitä

HOLA!

ekaksi - muistithan äänestää! Kuukauden kuvakisan äänestys päättyy tänään maanantaina klo 14.

Ja koska kesäkausi alkaa, tänään klo 18 on alkukesän viimeinen kuvailta steinerkoululla osoitteessa Asemakatu 3 (ihan Kuopion rautatieaseman vieressä, aja sisäpihalle niiden kahden keltaisen puutalon välistä).

Kuvaillan juonituksen lataa taiteilijakaksikko Pasi Lepola ja Jukka Hartikainen, joten tervetuloa katsastamaan uusia naamoja ja taatusti hienoja kuukauden kuvia.

KIVI-BONUS

Kuukauden kuva -kisa voittajan valitseman teeman lisäksi heinäkuussa ylimääräisenä teemana on Suomen Kameraseurojen Liiton teemanäyttelyn teeman mukaisesti "KIVI" -

siihen voit ladata kolme KIVI-BONUSKUVAA.

DIGIFOTOMARATON 2014 

järjestetään ensi viikonloppuna kahtena eri kilpailuna. Ja ensi kertaa sekä 6 h että 48 h kisoihin voi osallistua etänä. Ennakkoilmoittautuminen päättyy keskiviikkoiltana, joten nyt kannattaa olla hereillä. Pasi kertoo tänään illalla myös mielenkiintoisia uutisia kesän kuumimmasta kuvakisasta - DIGIFOTOMARATONista!

Kesän aikana on tarkoitus on järjestää KUVAKÄVELYITÄ.

Konttilan kuvakävely jouduttiin siirtämään huonon sään vuoksi, mutta järjestetään ihan pian ilmoitettavana ajankohtana. Heidi ilmoittelee asiasta lisää ihan pian.

Lisäksi meillä on tarkoitus järjestää leppoisanmukavia KATUKUVAUSKUVAKÄVELYITÄ!

Kuvakävelyiden vetäjiksi halukkaita otetaan vastaan. Homma ei ole vaativa, mutta harvinaisen mukava. Kesäistä katukuvausta kaupungissa, joka on ihan täynnä ihmisiä. Ja sitten kuvaamaan pariksi tunniksi, sen jälkeen katsomaan kuvia tai vaikka vaan juttelemaan niistä lähistöllä sijaitsevaan mukavaan kuppilaan.

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu vetäjäksi Heidille tai Katjalle.

Seuraava kuvailta järjestetään ma 11.8.2014 klo 18. Laitahan kalenteriin.

Mukavaa alkavaa kesää Kameraseuran puolesta!

Tule steinerille tänään!  Ja muista äänestää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti