sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kuvakilpailu Iisalmen Kameraseuran ja Olvin yhteistyönä

Arjen ilot-valokuvakilpailu

Iisalmen Kameraseura ja Olvi Oyj järjestävät kaikille avoimen, valtakunnallisen valokuvakilpailun, jonka teemana on Arjen ilot. Iisalmen Kamera -valokuvakilpailun tarkoituksena on tuoda esiin kotimaisen valokuvauksen tuoreita näkemyksiä ja valokuvan merkitystä ilmaisukeinona. Kilpailukuvan tulee olla Suomessa otettu. 

Kilpailun 20 parasta valitaan näyttelyyn, joka avataan Iisalmen Olvi-Oluthallissa 25.10.2014. Tuomareina ovat valokuvaaja, TaM Liisa Söderlund, Olvin graafinen suunnittelija Marjatta Ollikainen ja Ilkka Niskanen, joka on Suomen Kameraseurojen Liiton eminenssikuvaaja ja kansainvälisen valokuvajärjestöjen liiton FIAP:n mestarikuvaaja.


Kilpailukuvat lähetetään tiedostoina 30.9.2014 mennessä sähköpostilla osoitteeseen  arjenilot@iisalmenkamera.fi. Kukin voi osallistua enintään kolmella kuvalla. Pääpalkinto on 1 000 euroa. Lue tästä > Säännöt
Kilpailuun voi osallistua kolmella kuvalla ja osallistumismaksu 10€. Ei siis päätä huimaa! Nyt kaikki osallistumaan ja otetaan taas tunnustusta vastaan!

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti