perjantai 11. heinäkuuta 2014

NVK Weekend


Nuoret valokuvaajat järjestää tänä kesänä kaksi leiriviikonloppua ”NVK Weekend” -nimellä. Ensimmäinen järjestetään Tampereella 1.-3.8. Johanneksen koululla ja toinen Helsingissä 5.-7.9. Kameraseura ry:n tiloissa. Viikonloput sisältävät luentoja, studiokuvausta, säiden salliessa kuvausretkiä (Tampereella Särkänniemeen ja Helsingissä Suomenlinnaan), makkaranpaistoa, kuvankäsittelyä ja mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten nuorten kanssa. Viikonlopun hinta on 79 euroa (sisältää päiväohjelmat). Majoitus ja ruokailut eivät kuulu hintaan, jokainen voi majoittua ja syödä itse valitsemassaan paikassa.

Osallistumisella ei ole ikärajaa, mutta suositus sisällön ja meiningin mukaisesti on vähintään 15 vuotta. Nuorimmassa päässä on hyvä huomioida, että tämä ei ole perinteinen valvottu leiri, koska järjestämme vain päiväohjelman. Emme näin ollen vastaa alaikäisistä, joten he voivat osallistua vain huoltajan suostumuksella (ja huoltajan vastuulla). Huoltaja voi halutessaan osallistua mukaan leirille nuoren mukana.

Ilmoittautumiset 24.7. mennessä Tampereen leirille ja 27.8. mennessä Helsingin leirille osoitteeseen sakari.aleksi.makela@sksl.fi. Lisätietoja Sakarilta emaililla tai puhelimella 040 8316625
Maksuohjeet saa sähköpostitse. Tervetuloa! :) Sakari Mäkelä, nuorisovastaava, Suomen Kameraseurojen Liitto ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti