tiistai 9. syyskuuta 2014

Alle kaksi viikkoa aikaa osallistua kuudenteen Finland Circuittiin.

Palkintoja jaetaan yli 360 kpl ja hyväksymisprosentti on noin 25%. Hyväksyminen kerryttää myös SKsL:n arvonimipisteitä. Näyttelyitä on 5, joten hyväksymisille on hyvät edellytykset.
Sarjat ovat: yleinen mustavalkosarja, yleinen värisarja ja matkakuvat.

Kuvat tulee olla jpg-tiedostomuodossa ja korkeintaan 2 Mb suuruisia. Kansainvälisistä säännöistä johtuen kuvan tulee sopia näytölle. HD-näytön koko on 1920 x 1080. Kuvien maksimimitat ovat siis vaakaan 1920  ja pystyyn 1080 pikseliä. Mutta pienempiäkin voi ja tuleekin laittaa, jos kuvan muoto ei ole täsmälleen tämä. Luetteloa varten resoluutio olisi oltava 300 dpi. Enintään 4 kuvaa/sarja.

Kuvaajalla tulee olla täydet oikeudet koko kuvaan ja siinä mahdollisesti käytettyihin osiin. Sama kuva ei voi osallistua eri sarjoihin.  Kuvalla tulee olla yksilöllinen nimi, jolla se voidaan tunnistaa myös muissa näyttelyissä.

Osallistumismaksu suositellaan maksettavaksi Paypalin kautta tai suoraan liiton pankkitilille (löytyy yhteystiedot-osasta) Pankkitilille maksettaessa täytyy osallistujan sähköpostittaa kuitin kopio Circuitin sähköpostiin. Automaattinen maksuntarkkailu ei toimi pankin kanssa.

Mustavalkokuvassa ei saa olla värejä (esim. punaista pistettä tms.). Mustavalkokuvan voi värjätä (toonata), mutta vain yhdellä värillä. Englanninkielinen termi Monochrome ehkä kertoo enemmän (yksivärikuva). Kolmas sarja on matkakuvat; kuvien tulisi esittää paikan tunnetta, kulttuuria ja luonnon tilaa. Maantieteellisiä rajoituksia ei ole. Lähikuvat ihmisistä tai muista kohteista tulisi esittää myös ympäristöä. Kuvaelementtien poistaminen tai lisääminen ei ole sallittua. Kuvan pitää näyttää luonnolliselta. Muuttaminen mustavalkokuvaksi on sallittua. Infrapunakuvat eivät ole sallittuja.

Viimeinen latauspäivä on 22. syyskuuta 2014 klo 24 asti. Kysymykset: circuit@finlandcircuit.fi

Lisää tietoa ja latauslinkit löytyvät http://www.finlandcircuit.fi/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti