tiistai 9. syyskuuta 2014

Kuukauden kuva: kuvaillat uudistuvat

Maanantaina 8.9. pidetyssä syyskauden avanneessa kuvaillassa kerättiin jäsenistön mielipiteitä seuratoiminnan ja kuvailtojen kehittämiseksi. Vilkkaan keskustelun päätteeksi päätettiin kuvailtaa uudistaa seuraavasti:

-       Tapahtuman vastuuhenkilöitä on jatkossa kaksi kappaletta, jotka vastaavat illan vetämisestä ja kuvien arvioinnista yhteistyössä kuvailtaan osallistujien kanssa.
-       Vastuuhenkilövuorot vaihtuvat pääsääntöisesti kahden kerran jälkeen. Seuraavan kuvaillan vetäjinä ovat Merja M ja Ville M, tämän jälkeen Merja M ja Petteri M, sitten Petteri M ja Jukka H, sitten Jukka H ja ??? jne.
-       Kuvailtojen tavoitteena on antaa osallistujille kehittävää palautetta kilpailuun ladatuista kuvista. Lisäksi vastuuhenkilöt voivat arvioinnin johtamisessa kiinnittää huomioita erilliseen teemaan esim. sommittelu, valon käyttö, uutuusarvo, annetussa aiheessa pysyminen jne.
-       Vain kuvailloissa läsnä olevien kuvat arvioidaan. Jos haluat kehittävää palautetta omista kuvista, tule paikalle.
-       Kuvien lataus, äänestys ja pisteytys jatkuvat nykyisen systeemin mukaisesti. Lisäksi kuukauden vastuuhenkilöt valitsevat kuukauden kuvista oman suosikkinsa, jonka he julkistavat perusteluiden kera kuvaillassa. Vastuuhenkilöiden suosikkikuvaa ei pisteytetä erikseen.
-       Jokaisen kuvaillan alussa on lyhyt 5 min kuvaajaesittely, jossa illan vastuuhenkilö tai joku jäsenistöstä kertoo lyhyesti omasta tuotannostaan/kuvaamisestaan.


Seuraava uudistunut kuvailta Satamankulmassa järjestetään 6.10. klo 18.00. Lisätietoja sekä vastuuhenkilöksi ja kuvaajaesittelyyn ilmoittautumiset ym. Jukka Hartikainen p. 050 - 596 0408 tai hjucca@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti