lauantai 6. syyskuuta 2014

Ruskaretkelle Tiilikalle

SiiKa ry:n järjestämä perinteinen ruska/kuvausretki Tiilikan kansallispuistoon Rautavaaralle on lauantaina-sunnuntaina 20.-21.9. Yöpyminen on entiseen tapaan Uiton kämpällä, minne voi majoittua lauantaina klo 14. Lähtö pois on sunnuntaina klo 12. Toivotamme entiseen tapaan seurojenne jäseniä tervetulleiksi yhteiselle retkelle. Osallistumismaksu on 10€/hlö.

Toivottavasti mahdollisimman monelle retkiajankohta ja luontolähtöinen ohjelma sopii! Todennäköisesti kaikki halukkaat mahtuvat mukaan, mutta suosion yllättäessä ilmoittautumisjärjestys ratkaisee. 

Ilmoittautuminen sähköpostitse: ilkka.olavi.kokkonen@kuopio.fi tai puhelimella: 050-4371959.

Retkellä tietenkin kuvaillaan, nautitaan liikkumisesta luonnon rauhassa ja hyvästä juttuseurasta nuotiotulien äärellä, sekä erittäin hyvälöylyisen rantasaunan lämmöstä. Joku saattaa jopa uskaltautua uimaan!  Käytössämme retkellä on kaksi soutuvenettä.

Kukin syö retkellä haluamansa menun mukaan, itse itselleen tarjoillen. Makuupussi otettakoon mukaan, tai sitten normaalit lakanavarusteet. Uiton kämpän esittely: http://www.luontoon.fi/tuvat/itasuomi/uitonkamppavuokratupa/Sivut/Default.aspx

Hyvää, kuvauksellista syksyä kaikille! Tavataan Tiilikalla! Yst. t. Ilkka Kokkonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti