keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Yhteinen kuvankatseluilta 8.2 SiiKan kanssa

Eli nyt on päivämäärä ja paikka varmistunut!

8.2 sunnuntaina klo.16 vietämme yhteistä kuvailtaa SiiKan kanssa Savonian (Sammakkolammentie 2, Kuopio) auditoriossa. Jotta saisimme vähän kuhinaa aikaseksi, julkistamme iltaa varten kilpailun.

Tässä ovat säännöt:

- Osallistumisoikeus kilpailuun on jokaisella SiiKa:n ja KKS:n jäsenellä, joka osallistuu seurojen yhteiseen kuvankatseluiltaan 8.2.2015
- Osallistua voi kahdella kilpailijan itse ottamalla, jpg-muodossa olevalla digikuvatiedostolla.
- Kuvat eivät saa olla menestyneet missään kilpailussa tai näyttelyssä aiemmin, muuta rajoitusta ei ole joten aihe on vapaa.
- Kuvan koko on enintään 1920 px/pisin sivu.
- Jokainen tuo kuvankatseluiltaan muistitikulla omat kuvansa, tilaisuuden alussa ne siirretään joutuisasti tekniikan haltuun.
- Kuvat arvostellaan yhteisessä kuvankatseluillassa 8.2.2015. Jokainen mukaan tullut SiiKa:n ja KKS:n jäsen voi arvostella kuvat asteikolla 1-5. Kuvien pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä saaneen kuvan (tasatilanteessa ratkaisee suurimpien pisteytyksien lukumäärät) kuvaaja voittaa kilpailun, ja palkitaan. Samoin palkitaan toisen ja kolmannen sijan saavuttaneet kuvaajat.
- Palkinnoista päättävät molempien seurojen hallitukset yhdessä.

Sekä KKS että SiiKa tarjoavat omille jäsenilleen pullakahvit!

Toivon sekä omastani että Siilinjärveläisten puolesta että saamme aikaan mielenkiintoisen, lämminhenkisen ja avartavan yhteisen illan. Suuresti tervetuloa!

-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti