keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Näyttelyistä muutama sananen

Pitkin maatamme on jatkuvasti huikeita valokuvanäyttelyitä menossa niin pienemmissä gallerioissa, kuin valtion museoissa ja muuallakin. Saimme mahtavan idean eräältä aktiiviselta jäseneltämme miksi emme lähtisi yhdessä tutustumaan näyttelyihin jotka ovat Pohjois-Savossa tai lähialueilla jonne pääsemme kimppakyydeillä. Hallitus pitää tätä oikein loistavana ideana ja toivommekin että jäsenet innostuvat tästä!

Voisimme yhdessä käydä katsomassa meneillään olevia näyttelyitä, jutustella ja käydä vaikka syömässä/oluella näyttelyn päätteeksi. Toki jos lähdemme lähikuntiin ajelulle, voimme rinnastaa yhdessä kuvausta mielenkiintoisissa kohteissa. 

Miltä tämä ajatus kuullostaa sinusta?

Kuopiossa pelkästään valokuvia voi käydä tällä hetkellä tutkailemassa mm. VB-valokuvakeskuksella Spede Pasasesta kertovaa näyttelyä, Kuopion Taidemuseolla Marja Pirilän "Carried by Light", Galleria Valohuoneella Ismo Höltön "Ihminen Pääosassa"..

Olisi mukava saada kommenttia aiheesta joko suoraan s-postiini h.kotikumpu@gmail.com tai kommentoi faceryhmässämme linkkiä! Valokuvaus on paljon muutakin kuin itse olla aina sormi laukaisimella, aina voi oppia ja kehittyä katsomalle muiden tyyliä ja tuotantoa! 


-Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti