maanantai 4. toukokuuta 2015

Ohje kuvien lataamiseksi Flickriin ja Kuukauden kuva -kilpailuun (www.flickr.com).

flickr_banner
Yahoo!:n ylläpitämään Flickr-kuvapalveluun kirjautuaksesi sinulla pitää olla Yahoo!-tili, jonka luominen on sinulle ilmaista. Paina Flickrin oikeassa yläreunassa olevaa ”sign in” tekstiä. Mikäli sinulla ei ole Yahoo!-tunnuksia, tee ne sivun ohjeiden mukaisesti. Mikäli tunnukset on, niin kirjaudu palveluun sisään ja mene osoitteeseen https://www.flickr.com/groups/kuopionkameraseura/. Valitse yläpalkista ”Join Group”. Huom! Kuukauden kuva -kilpailun ryhmän liittymispyynnöt käsittelee ryhmän järjestelmänvalvojat. Hyväksymisessä saattaa kestää 1-3 vuorokautta. Mikäli ryhmään hyväksyntää ei ala kuulumaan, niin ota yhteyttä seuran hallitukseen.

Kun olet liittynyt Flickriin, niin voit ladata kuvia omaan ”photostreamiin” yläpalkin upload-komennolla. Voita ladata kuvan Kuukauden kuva-ryhmään ainakin kahdella eri tavalla:
  1. Samalla kun lataat kuvan omaan ”photostreamiin”, niin valitse vasemmasta laidasta ”add to groups” ja valitse listasta ryhmät, minne haluat kuvia ladata.
  2. Kun olet jo ladannut kuvat omaan ”photostreamiin”, niin mene haluamasi ryhmän Flickr-sivulle esim. yläreunan ”groups” valikon kautta ja ryhmän sivulla paina ”add photo”.
Ensimmäisiä kuvia ladatessa, ne saattavat ilmestyä viiveellä ryhmään ja omista asetuksistasi riippuen ne eivät välttämättä näy, ellet ole kirjautunut Flickriin.

Anna Flickriin lataamallesi kuvalle myös nimi. Sama nimi näkyy myös äänestyslomakkeella.

Mikäli huomasit yllä olevasta ohjeesta virheitä tai epäselvyyksiä, ilmoita niistä ljokoponen(ät)gmail.com-LauriK


1 kommentti: