tiistai 16. kesäkuuta 2015

FIAP- uutisia

Pysähdyimme taannoin näyttelykuvaajien kanssa pohtimaan asioita. Totesimme yhteen ääneen toivovamme mukaan lisää ihmisiä osallistumaan ja ihan muuten vaan mukaan hengailemaan. Pidämme pienen kesätauon, mutta jatkamme toinen toistemme tukemista syksyllä.
 
Kuten tunnettua, olemme syksyllä mukana järjestässä 7th Finland Digital Cirquit- näyttelyä oman 1st Kuopio Salon'imme kanssa. Näyttelyn avajaiset ja kuvien ensimmäinen julkinen esittäminen tapahtuu 22.11.2015. Lisätietoja syksyn mittaan.    

Syksyllä on varsinainen näyttelyruuhka. On seuracup'ia, teemanäyttelyä ja FDC:tä. Sen lisäksi maailmalla on useita mukavia ja teemoiltaa vaihtelevia näyttelyjä. Lisää löytyy FIAPin näyttelysivustolta http://patronages.fiap.net/salons.html

Omassa ohjelmassani ovat  syyskuussa sulkeutuvat norjalaiset 5th Arctic Exhibition of Photographic Art ja 2nd Lofoten Exhibition of Photographic Art, tsekkiläinen Woman / Zena Strakonice, mahdollisesti bulgarialainen http://photoacademy.org ja ehdottomasti jännittävä yhden kuvan puolalainen 8th Just One Photo - International Photo Confrontation. Näyttelyiden sivuilta löytyy yleensä palkittuja kuvia, joiden katsomiseen voi käyttää yhden jos toisenkin sateisen kesäpäivän.

Vuosinäyttelyn 2014 vedoksia lähdössä arviointikokoukseen maaliskuussa 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti