tiistai 7. heinäkuuta 2015

Heinäkuun Kuukauden kuva -tulokset!

Heinäkuun Kuukauden kuva -kilpailun äänestys on päättynyt ja tulokset ovat selvillä. Lyhyestä äänestysajasta ja kesälomakaudesta huolimatta noin kolmannes jäsenistä äänesti kisakuvia. Voittajaksi ylsi kuva Kuopion torikannen vesitiiviyttä pilkkanaan pitävästä sääilmiöstä. Kuukauden kuva heinäkuussa on Niko Puumalaisen "Sade". Erityismainintana Nikon kuva on saanut hurjasti huomiota Flickr-kuvapalvelussa yleisestikin.
Sade

Kokonaispisteissä vain pisteen päähän ykkösijasta kiri Arja Litmasen kuva "Peseytyminen", jossa kuukauden vesi-teemaa oli käsitelty hiukan toisenlaisesta näkökulmasta.
Peseytyminen

Kolmannella sijalla on Hannu Merjovaaran hivenen humoristinen "Tipat kuivumassa".

Tipat kuivumassa

Kaikki tulokset löytyvät täältä:
http://torturedmind.org/kks/=2015-07.html

Heinäkuun teemaa "Vesi" oli käsitelty kisakuvissa hyvin monipuolisesti. Aiheina oli mm. ihmisiä, eläimiä, luontoa ja koneita. Kuvausteknisesti tarkasteluna tässä kuussa kuvien taso oli vähintäänkin hyvä. Raskaasti kuvakäsiteltyjä kuvia oli ehkä tavallista vähemmän. Tässä kuussa keskityttiin lähinnä perussäätöihin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Onnea vielä Niko Puumalaiselle ja kaikille muillekin kisassa menestyneille kuvaajille. Kiitos myös kaikille osallistuneille, äänestäneille ja kuvia Flickrissa arvioinneille.

t:LauriK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti