perjantai 16. lokakuuta 2015

Kuvakatselu yhdessä SiiKAn kanssa 25.10.2015 klo 16

Tervetuloa yhteiseen kuvailtaan SiiKAn kanssa sunnuntaina 25.10.2015 klo 16 Savonian auditorioon. Tilaisuudessa myös leikkimielinen kilpailu osanottajien kesken. Halukkaille mahdollisuus tutustua studioomme, kokoontuminen klo 15.30 Puijonlaakson väestösuojan edustalla Sammakkolammentiellä.
Kuvakisaan voi osallistua kahdella (2) kuvalla, jotka paikallaolijat pisteyttävät. Eniten pisteitä saanut on voittaja.

Pikkaisen kilvoitteluun liittyviä pelisääntöjä

– Osallistumisoikeus kilpailuun on jokaisella SiiKa:n ja KKS:n jäsenellä, joka osallistuu seurojen yhteiseen kuvankatseluiltaan 25.10.2015.
– Osallistua voi kahdella kilpailijan itse ottamalla, jpg-muodossa olevalla digitaalisella kuvatiedostolla, jotka kilpailija tuo muistitikulla mukanaan tilaisuuteen.
– Kilpailukuvan pitää olla otettu vuoden sisällä. Kuvan aihe on vapaa, samoin käsittelytapa.
– Kuvan koko on enintään 1920 px/pisin sivu. Kuvaa ei tarvitse nimetä.
– Kuvat arvostellaan yhteisessä kuvankatseluillassa Savonian auditoriossa 25.10.2015. Jokainen mukaan tullut SiiKa:n ja KKS:n jäsen voi arvostella kuvat asteikolla 1-5. Kuvien pisteet lasketaan yhteen ja eniten pisteitä saaneen kuvan (tasatilanteessa ratkaisee suurimpien pisteytyksien lukumäärät) kuvaaja voittaa kilpailun, ja palkitaan. Samoin palkitaan toisen ja kolmannen sijan saavuttaneet kuvaajat.
– Palkinnoista päättävät molempien seurojen hallitukset yhdessä.
Kuvia voi esitellä 10 kuvan setin avulla. Ota kuvat mukaan, ja tule näyttämään niitä suurelle yleisölle. Loistava mahdollisuus esitellä omaa kuvaamista ja saada varmasti rakentavaa ja kehittävää palautetta omasta tekemisestään.
Kahvitarjoilu
PS- Ämpäreitä ei tässä tilaisuudessa jaeta
PS- Muistattehan, että KKS oli liiton teemanäyttelyn menestynein seura? Sunnuntaina tiedetään jotain myös Seuracup' in tuloksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti