lauantai 7. marraskuuta 2015

Talvikuvausmatka Kolille

Talvikuvausmatka Kolille 22.-24.1.2016.

Iisalmen Kamera ry tiedottaa:


Viime talvena testasimme Vanhan Koulun majatalon Kolilla yhdessä Kuopion kameraseuran kanssa.
Matka oli onnistunut ja majoitustilat niin toimivat, että olemme päättäneet kutsua mukaan myös muut pohjoissavolaiset kameraseurat.

Matkalle sopii mukaan 40 henkeä ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikalle voi saapua jo perjantaina puolenpäivän jälkeen. Lauantain pyhitämme valokuvaukselle Kolilla ja ympäristössä. Aiempina vuosina olemme syöneet lounaan (omakustanne) Sokos Hotel Kolin maittavasta noutopöydästä. Näin tehnemme tälläkin kertaa. Illaksi itsekukin hankkii mieleisensä syötävät ja juotavat esim Kolin kaupasta. Viime kerralla lauantai-iltana opettelimme salamakuvausta Kari Kumpulaisen opastuksella majatalon juhlasalissa. Hyviä koulutuksen aiheita ja kouluttajia kaivataan!!!

Sauna lämpiää koko illan, siellä on hyvä käydä lämmittelemässä kuutamokuvausten lomassa ja jälkeen. Ilta on hyvää aikaa rupatella, kuvata, suunnitella sunnuntain kuvauksia ja ihailla lauantain aikaansaannoksia .
Toivon runsasta osanottoa.

Olemme vuokranneet koko majatalon perjantaista sunnuntaihin. Vuokrahinta on 1300 euroa, joka jaetaan osallistujien kesken. Ts. kahdellakymmenellä osallistujalla hinnaksi muodostuisi 65 €/nenä ja neljälläkymmenellä 32,50€.

Lisäksi ostamme majatalon emännältä Minnalta aamupalat lauantaiksi ja sunnuntaiksi 10€/hlö/aamu.
Otan ilmoittautumisia vastaan. Lisätietoja saa soittamalla tai sähköpostitse.

Niilo Pirinen
niilo(at)meili.fi
0500171751

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti