tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulukuussa kaksi voittajaa!

Joulukuussa Kuukauden Kuva -kilpailussa teemana oli "valinta". Äänestys meni niin tiukille, että kaksi parasta kuvaa sai saman pistemäärän, joten vuosi 2015 päättyy Kuukauden Kuva -kilpailun osalta tyylikkäästi kahteen voittajakuvaan: Hannele Koivumäen "Olisko Sopiva" ja Niko Puumalaisen "Next Move".
Olisko sopiva?

Next Move

Äänestyksessä tasavahvuus ei päättynyt voittajakaksikkoon, sillä vain pisteen päähän niistä kiri niin ikään Hannele Koivumäen "Which way to the car?"
Which way to the car?

Seuraavana äänestyksessä menestyneenä kuvana on......Hannele Koivumäen"My Choice...countrylife".
My Choice...countrylife

Kuopion Kameraseuran onnittelee kuukauden voittajia Niko Puumalaista ja Hannele Koivumäkeä, sekä kolmanneksi tullutta Hannele Koivumäkeä ja neljänneksi tullutta Hannele Koivumäkeä. Aivan loistavaa!

Tammikuun kuva-aihe on "Valo".

Joulukuun äänestyksen yhteydessä ratkesi myös Vuoden Kuvaaja 2015. Koko vuoden tuloksista yhteenlaskettujen pisteiden perusteella TOP 10 on tässä:

Kuopion Kameraseuran Vuoden Kuvaaja 2015 on Niko Puumalainen!
Onneksi olkoon Niko koko kameraseuramme puolesta!

Kaikkien vuoden 2015 aikana valituista Kuukauden Kuva -voittajista äänestetään Vuoden Kuva 2015. Äänestys on parhaillaan käynnissä. Äänestyslinkin pitäisi olla kaikkien sähköpostissa. Mikäli linkkiä ei ole tai sen toiminnassa on ongelmia, ota yhteyttä Petri Damsténiin.

Vuoden Kuva 2015 julkaistaan 12.12.2015 lauantaina Kuvaillassa. Samassa tilaisuudessa palkitaan ansioituneita seuralaisia, joten saavuthan paikalle.

Täydelliseen tuloslistaukseen pääset tutustumaan tästä:

-LauriK

EDIT: 9.12.2015: -tiedotteeseen lisätty tammikuun kuva-aihe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti