torstai 3. joulukuuta 2015

Korvatunturi-gate, seuran pikkujoulu 12.12.2015

Jos näet kuvassa Joulupukin muoreineen olet ilman muuta tervetullut seuran pikkuiseen joulukuvailtaan tai jouluiseen pikkukuvailtaan Puijonlaakson luolalle 12.12.2015 klo 17 alkaen. Kuvaillan rutiinit, vuoden kuvaaja-äänestyksen julkistus ja jouluaiheista kuvailua. Lopuksi sitten siirtyminen vaikkapa radalle. Ilmoittautumiset seuran Facebook- ryhmän kautta.


Korvatunturi-Gate on tapahtunut 

Saimme haltuumme luottamuksellista materiaalia, jossa kuvataan Joulupukin ja Muorin liikkeet ennen joulua. Paljastuneen aikataulun mukaan he kiertävät eri puolilla maailmaa kannustamassa tonttuja ennennäkemättömiin suorituksiin kilttien lasten ja aikuisten löytämisessä. Vuotaneiden asiakirjojen mukaan Joulupukki ja Joulumuori liikkuvat Puijonlaaksossa 12.12.2015 klo 17.00 alkaen. He tulevat seuraamaan kuvailtaamme ja osallistuvat tämän jälkeen aikataulun salliessa myös yleiseen ilonpitoon. Kylälle he eivät paljastumisen pelossa uskalla lähteä muiden julhlijoiden kanssa. Jokin aika sitten he liikkuivat Puijonlaaksossa luolalla tutustumassa luolatonttu Korhosen (Rautavaaran Korhosia) elin- ja työolosuhteisiin. Koska Joulupukin voi nähdä vain sellainen, joka uskoo Joulupukkiin, eivät kaikki voi nähdä tätä sattumalta luolalla kennolle tarttunutta tilannetta.

Tarjoilun mahdollistamiseksi ilmoittautuminen 9.12. mennessä seuran suljetun Facebookryhmän kautta tai alla olevan kommentin avulla.

Huom ! Kokoontuminen luolan ovella klo 17.

Tervetuloa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti