perjantai 11. joulukuuta 2015

Petrille oikea kultamitali kahden maanosan kiertonäyttelystä, onnea

Jäsenemme Petri Damstén (SKSLM, EFIAP) voitti kultamitalin kahden maanosan kiertonäyttelyssä. Kreikassa ja Yhdistyneissä Arabiemiraateissa järjestetyssä näyttelyssä N.E.W Photo Cirquit  hänen mielikuvituksellista Dystopian tasavaltaa kuvaava työnsä Blind Justice sai kansainvälisen valokuvaajajärjestön FIAP:in suojeluksessa jaetun kultamitalin, siitä otsikon maininta oikeasta mitalista. Kuva hyväksyttiin lisäksi kaikkiin kiertueen osanäyttelyihin. Onnea Petri!
Taiteen tehtävä on herättä katsojassa tai kuulijassa erilaisia tunnetiloja. Blind Justice on tässä suhteessa loistava esimerkki siitä, että kuva on  Kuvassa on helppo nähdä useita erilaisia kerroksia ja se on ajan hermolla. Hieno ja vaikuttava kuva!
  
Blind Justice

Palkitun kuvan maailman Dystopian Demokraattisen Tasavallan voi nähdä Petrin blogissa http://torturedmind.org/dystopian-democratic-republic/?fb_action_ids=890274581056746&fb_action_types=news.publishesTietoruutu:
Federation Internationale Art Photographique (FIAP) on kansainvälinen kameraseurojen kattojärjestö, jonka suojissa mekin toimimme. Fiap tukee kansallisia liittoja, mm meidän Kameraseurojen Liittoamme, erilaisissa valokuvataiteen edistämiseen liittyvissä asioissa. Taannoin saavuttamamme paras suomalaissijoitus kameraseurojen World Cup'issa oli tämän liiton järjestämä, samaten se antoi järjestelyoikeuden 1st Kuopio Saloonin järjestämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti