sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Pikkujoulut on pidetty ja paikat siivottu

Seuran pikkujoulu järjestettiin Puijonlaakson luolalla eilen (12.12.2015). Valitettavasti en voinut osallistua tilaisuuteen ylivoimaisen esteen vuoksi. Pikkutonttujen välittämän tiedon mukaan mukavaa oli. Järjestäjäkomitealle ja toimikunnalle ja toimijoille Laurille, Merjalle ja Tanjalle lämmin kiitos !
Jouluaiheinen studiokuva, stage on teidän, olkaa hyvä
Tilaisuudessa jaettiin erilaisia kunniakirjoja, ehkä vähän leikkimielisessä hengessä, mutta vakavalla pohjalla. Joukossamme on paljon jäseniä, jotka osallistuvat toimintaamme mitä moninaisimmilla tavoilla. Kunniakirjojen joukkoon olisi pitänyt liittää vielä yksi, koko seuran jäsenkunnalle suunnattu kunniakirja halusta edistää Pohjois-Savolaista valokuvausta ja valokuvaharrastusta käytetävissä olevien voimavarojen puitteissa. Missä kaksi jäsentämme kohtaa, oli kyse sitten seuran tapaamisista tai työpaikkaravintolan pöydässä, kääntyy juttu valokuvaan ja valokuvaukseen. Kuukauden kuva- kilpailun kuvia käydään katsomassa innokkaasti, äänestyksiin osallistutaa ja koulutustoimintamme ja erilaiset popup- työpajat ovat vakiinnuttaneet asemansa. Kiitos tästä kuuluu kaikille jäsenillemme.

Kansallinen ja kansainvälinen menestyksemme erilaisissa näyttelyissä on ollut erityisesti tänä vuonna merkittävää. Lista on pitkä : Nikon Vuoden nuori kuvaaja- palkinto, olimme menestynein suora liiton teemanäyttelyssä, kakkosena seuracupissa ja sen kansainvälisessä kisassa puolivälin sijoitus parhaana  suomalaisseurana, Petrin ja muiden näyttelykuvaajien menestys maailmalla, JPKV:n menestys Kameralehden kilpailussa, uudet arvonimet ja sokerina pohjalla saamamme osanäyttelyn järjestelyoikeus Finland Digital Cirquit- kiertueella. Tämän lisäksi jäsenemme ovat kerta toisensa jälkeen voittaneet itsensä, kuvia näytetään ja tuodaan esille muidenkin nähtäville.

Ihminen ei elä vain leivästä. Kulttuurin merkitys hyvinvoinnille on merkittävä. Valokuvaus on monipuolinen ja moninainen erilaisine suuntauksineen ja taiteenlajeineen. Valokuvauksen avulla on meillä kaikilla mahdollisuus ilmaista itseämme ja tuoda näkemyksemme maailmasta esille. Kenellä on dokumentaarisempi, kenellä syvällisempi tai ilkikurisempi tyyli katsella maailmaa. Kaikkia kuvia tarvitaan.

Toivotan kaikille jo tässä yhteydessä kuvauksellista ja rauhallista Joulua. Kuvataan, nautitaan ja rentoutudaan kukin tyylillämme.
Terv
Petteri

Nikolle Vuoden kuvaaja- palkinto myös kotiseurasta

Hannelelle lämmin onnittelumme Vuoden kuva- palkinnosta
Hannele Koivumäki - Valkoiset Kuohut


Alla pikkujoulussamme jaetut erityiskunniakirjat

Katja on monivuotinen taloudenhoitajamme ja sihteerimme

Peruskoulutuksemme on vakiinnuttanut asemansa ja kouluttajamme ovat asialleen omistautuneita

Eetu on tullut mukaan toimintaan ja osallistuu aktiivisesti 

Hannele on vakiinnuttanut asemansa kuukauden kärkikuvaajana

Hannun kuukauden kuvien kommentit ovat teräviä, kehittäviä ja rakentavia.

Heidi säilyttti huumorinsa niin hyvinä kuin loistavinakin päivinä

Merja on mukana ja tekemässä

Pyyteetöntä työtä seuran, seuralaisten ja valokuvataiteen hyväksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti