sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Aurinko paistaa, kaamos on ohi

Tässä viikonvaihteessa luonto näyttäytyy ensimmäisen kerran pitkään aikaan aurinkoisena ja keväisenä. Maailma alkaa herätä talviunilta ihmeellisen valon voimasta. Ulos siis ja kuvaamaan! Muistakaa, että japanilainen insinööri ei ymmärtänyt valotusmittarin toimintaa suunnitellessaan miten lumi heijastaa valoa, kannattaa olla tarkkana ja korjata valotus tarvittaessa.

Hyvin toimivan yhdistyksen lankojen pitäminen käsissä on helppoa ja mukavaa. Kiitos siitä kaikille toimintaamme osallistujille. Olemme mukana ensimmäisen kerran Kallavej- messuilla kertomassa toiminnastamme antamassa vinkkejä onnistuneista lomakuvista. Lisäksi kuvaamme messuja. Talkoolaisia mahtuu vielä tähän runsaslukuiseen joukkoon!

Jäsenmaksuja on kertynyt tällä hetkellä kohtuullisesti. Yli puolet viime vuonna jäsenmaksunsa maksaneista on huolehtinut tämän vuotisen velvoitteensa. Jäsenmaksumme on 25 euroa Mikäli haluat käyttää digiluolan studiota ja/tai pimiötä, maksa lisäksi studiolisä +15 eur. Jäsenmaksu maksetaan suoraan seuran tilille FI93 5600 0520 4314 80, käytä viitenumeroa 1009.

Hyvin toimivassa yhdistyksessä lankojen pitäminen käsissä on helppoa kirjoittaa puheenjohtaja Petteri Mussalo.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti