perjantai 27. toukokuuta 2016

Kuvaillat jäävät kesätauolle

Kesäkuun Kuukauden Kuvien latausten deadline lähestyy. Aiheena on tässä kuussa "3". Uusia kuvia voi ladata Flickr-ryhmäämme vielä 28.5 klo 12:00 asti. Sen jälkeen alkaa nettiäänestys. Äänestysaikaa on tiistaille 31.5.2016 klo 14 saakka.

Kameraseuran hallitus päätti tänään kokouksessaan jättää Kuvaillat kesä- ja heinäkuun ajaksi tauolle. Kuvaillat jatkuvat taas elokuussa. Kuukauden Kuvakilpailu sen sijaan ei lepää kesälläkään. Kisailu hoidetaan kesä- ja heinäkuun ajan pelkästään netissä. Kuvien lataus ja äänestäminen hoituvat kuten ennenkin. Jälkipelit voidaan käydä kommentoimalla Flickrissä tai seuramme Facebook -ryhmässä.

Kilpailun tulokset ja uusi aihe julkaistaan tuttuun tapaan tällä sivulla äänestyksen päätyttyä.

Ps.
Digifotomaraton tulee taas! Hauska kuvakilpailu sovittiin järjestettäväksi alustavasti elokuun 2016 puolivälissä joku sopiva lauantai. Digifotomaraton muuttaa muotoaan edellisistä kerroista. Järjestelyihin tarvitsemme mukaan talkoolaisia seurastamme. Tarkemmin "DFM" järjestelyistä sovitaan alkukesän aikana, joten jos haluat vaikuttaa kisan sisältöön ja tulla talkoisiin mukaan, niin ota yhteyttä Petteriin (mup(at)iki.fi) tai Lauriin  (ljokoponen(at)gmail.com).


Loppuun hiukan nostalgiaa. Kuvaklassikko Kuukauden Kuva -kilpailusta vuodelta 2013: Anne Tuomaisen "Maalaismaisema".

Maalaismaisema

-LauriK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti