maanantai 4. heinäkuuta 2016

Paras kamera on se, joka on mukana

Se on keskikesä nyt. Eilisestä lämpötila tippui 15 astetta ja aurinko oli aamulla niin paksun pilven takana, että valot piti sytyttää. Aurinkoinen sää on ylimainostettu kuvaussää. Keskipäivän kovassa valossa ei pärjää edes HDR- kuvien laajalla dynamiikalla. Sateinen sää on puolestaan aliarvostettu kuvaussää. Ei ole huonoa säätä kuvaukseen, on vain huonoja välineitä. Kekseliäisyydellä ja viitseliäisyydellä voi säästää muutaman euron, vai mitä sanotte seuraavasta tee se itse- sadesuojasta?
http://blogi.tuulian.net/2015/07/diy-sadesuoja.html

Siirrymme hiljalleen kesälaitumille kukin tavallaan. Kuva kulkee kuitenkin mukana, olemme jo nyt saaneet nauttia hienoista tämän kesän tapahtumakuvista, luontokuvista, karhuista, linnuista ja kasveista. On samantekevää, millä kuvaa, kunhan kuvaa. Ja jos ei kuvaa, niin ainakin katsoo kuvia.

Minulta kysytään ajoittain neuvoja kameran hankintaan. Olen vastannut kysymykseen hyvästä kamerasta : "Paras kamera on se, joka on mukana".

Oikein hyvää ja iloista kesää kaikille. Juuri lähettämässäni jäsenkirjeessä on vielä joitakin asioita luolan toiminnasta ja sankarihautausmaaprojektista.

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti