sunnuntai 25. syyskuuta 2016

1.10.2016 Tapahtumia Kameraseurassa

Ruuhkaa lauantaina, uusimuotoinen digifotomaraton ja Scott Kelby PhotoWalk samaan aikaan. Mukaan voi tulla osallistumaan digifotomaratonille tai kuvakävelyyn tai kumpaankin tai vain olemaan mukana.

Aikataulu
10.45 Digifotomaraton kokoontuminen Veljmies- patsaalla
11.00 Digifotomaraton aiheiden julkistus ja lähtö
11.45 Kuvakävelykokoontuminen Kaupungintalon edustalla
12.00 Kuvakävelyn lähtö
14.30 Kuvien vastaanotto avautuu Sataman Helmessä
15.00 Kilpailu päättyy, kilpailijoita kehotetaan nauttimaan Helmen tarjonnasta
Tulosten julkistus välittömästi niiden valmistuttua  

Digifotomaraton


Digifotomaraton kilvoitellaan jälleen muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Tänä vuonna tapahtuma on puristettu lyhennetyksi nelituntiseksi kuudennesmaratoniksi.  Neljän tunnin aikana kuvataan neljä aihetta, kuvat otetaan vastaan, arvioidaan ja pisteet lasketaan niin, että palkinnot voidaan jakaa vielä lauantaina.

 1.        Kaikenlainen saivartelu säännöistä ja järjestelyistä on kielletty. Huomauttelu johtaa automaattisesti hylkäykseen.
 2.        Tuomariston päätöksistä ei voi valittaa, mutta lahjomatonta tuomaristoa voi koettaa lahjoa.

 3.        Kilpailuun ei ole ennakkoilmoittautumista tai osallistumismaksua, haluttaeessa siihen voi osallistua myös muilta paikkakunnilta käsin. Tästä on sovittava erikseen
 4.        Kilpailu alkaa ja kuvausaiheet julkaistaan paikanpäällä ja seuran www-sivuilla kaupungintalon kellon lyödessä 11. Kokoontuminen Veljmies- patsaalla 10.45, jolloin alkaa kysely- ja neuvontatuokio.
 5.        Kilpailuun voi osallistua minkä tahansa kuvausvälineen kanssa. Ainoa rajoitus on se, että kuvat ovat digitaalisia ja luovutusvaiheessa JPEG-formaatissa. Kuvien käsittely kameran ulkopuolella ei ole sallittu.
 6.        Kaikki aiheet on kuvattavissa keskusta-alueella, muuallakin saa toki käydä
 7.        Kuvat otetaan vastaan klo 14.30 alkaen ravintola Sataman Helmessä Kauppakadulla. Kilpailijoita kehotetaan valmistautumaan kuvien luovutukseen niin, että kilpailuun osallistuvien kuvien esivalinta on tehty jo valmiiksi.
 8.        Kännykällä otettujen kuvien toimitus sähköpostilla kilpailuohjeissa mainittuun osoitteeseen.
 9.        Kuvien arvioinnissa korostuvat aiheenmukaisuus, omaperäisyys, visuaalisuus ja luovat ratkaisut.  
 10.        Kuvien tekijänoikeudet ovat aina ja pysyvästi kuvaajalla. Järjestäjä varaa oikeuden käyttää kuvia seuraavien kilpailuiden ja Kuopion Kameraseuran tiedotustoiminnassa.  
 11.        Digifotomaraton- kuvilla voi osallistua kuvakävelyn taustalla olevaan kilpailuun
Kännykkä- ja etäkuvat toimitetaan 1.10.2016 klo 15.30 mennessä osoitteeseen DFM.Kuopio.2016@gmail.com


Scott Kelby PhotoWalk

Scott Kelby PhotoWalk on maailmanlaajuinen samaan aikaan tapahtuva kuvakävely. Lisätietoja osoitteessa http://worldwidephotowalk.com

Jos haluat osallistua maailmanlaajuiseen kilpailuun, ilmoittaudu kävelylle (http://worldwidephotowalk.com/join-walk/?walk_id=61968). Kävelylle voi toki tulla mukaan muutenkin. 
 1.        Lähdemme liikkeelle kaupungintalon edustalta kellon aloittaessa kellon kahdentoista  lyönnit
 2.        Kuljemme halki ja poikiki kaupungin.Matkalla pysähtelemme kuvaamaan ja hetkeksi myös opastamaan sääolosuhteista riippuen.
 3.        Olemme Sataman Helmessä klo 15.  
 4.        Lataamme osallistujien kuvat ja katselemme niitä DFM tuomariston työskennellessä.
 5.        Kuvakävelyn kuvista valitaan paras, jonka avulla osallistutaan kansainväliseen mainetta ja kunniaa tarjoavaan kilpailuun.
 6.        Sataman Helmessä on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun ja nautiskeluun, toivomme osallistujien tukevan paikallisia yrittäjiä http://www.satamanhelmi.fi , nettisivuilta löytyy myös Helmen ruokalista
 7.        Kuvakävelijät voivat osallistua digifotomaratonille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti