tiistai 6. maaliskuuta 2018

Maaliskuun Kuukauden Kuva on Petri Damsténin ”Winter Frost”Kuluva talvi on puhuttanut säiden puolesta niin hyvässä kuin pahassa, joten maaliskuun kisateema ”Winter Wonderland” oli hyvinkin ajankohtainen ja siitä oli helppo löytää monia erilaisia kuvausideoita.  

Kisaan osallistui 50 kuvaa ja tällä kertaa huumoriakin oli saatu teemasta irti. Myös upeita ja taidokkaasti kuvattuja talvimaisemia oli useita. Maaliskuun kisan voittoon 46 pisteellä ylsi Petri Damstén silmää hivelevän kaunis kuva lumisista puun rungoista ja oksista ”Winter Frost”. Toiseksi tuli Pasi Hannulan upea ja teknisesti hyvin onnistunut maisemakuva ”Fabulous winter” joka keräsi 40 pistettä ja kolmanneksi 33 pisteellä ylsi Krista Nurmen jäätynyt saippuakuplakuva ”Diamond and pearls”.  Onnittelut voittajalle ja muille kisassa hyvin menestyneille. Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Huhtikuun teemaksi Petri on valinnut ”Särkynyt”. Latausaikaa huhtikuun kisaan on lauantaihin 7.4. klo 12 asti. Nyt rohkeasti mukaan kisaan myös kaikki seuran uudet jäsenet, kisaaminen on hauskaa ja kehittää omaa kuvallista ilmaisua. Seuraava kuvailta pidetään Puijonlaakson digiluolalla tiistaina 10.4. klo 18. Kuvaillassa käydään läpi kisakuvat, mutta illassa on myös mahdollista saada kehittävää palautetta mukana tuoduista kuvista. Kuukauden Kuvakisa ja kuvailta ovat mainio jatke digijärkkärikurssin jälkeen pitää yllä kuvausharrastusta. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti