torstai 12. huhtikuuta 2018

Loppukesän kuumin kuvakilpailu – DIGIFOTOMARATON 2018


LEHDISTÖTIEDOTE

Kuopion Kameraseura ry sekä Victor Barsokevitsch-seura ry järjestää Kuopiossa loppukesän kuumimman kuvakilpailun, Digifotomaratonin jo 18. kerran lauantaina 25.8.2018. Tänä vuonna mainetta ja kunniaa tavoitellaan perinteisessä, kuuden kuvan 
6 h mittaisessa Digifotomaraton – kilpailussa. Kilpailun mottona toimii Kolme Koota: ”Koe, Kokeile ja Kuvaa”. Kilpailu on avoin kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille.

Kuvat saa olla otettu millä tahansa kameralla, niin digipokkarilla, kamerakännykällä kuin digijärjestelmäkameralla – kilpailupäivänä ja kilpailun aikana.

Yksi kilpailun sääntö kohta on ehdoton: ”Kuvankäsittelyä ei sallita tässä kilpailussa”.

Lauantaina 25.8.2018 klo 10:00 osallistujat säntäävät kuvaamaan 6 h kestävään Digifotomaratoniin. Tässä kuusi tuntia kestävässä valokuvauskilpailussa on kuvattava kuusi aihetta ja kuusi kuvaa annetussa järjestyksessä.

VB-valokuvakeskus (Kuninkaankatu 14–16, Kuopio) toimii lähtöpaikkana, jossa ilmoittaudutaan sekä saadaan kuvausaiheet.

Alustava ilmoittautuminen voi tapahtua ennakkoon 22.8.2018 klo 23:59 mennessä sähköpostitse dfmkilpailu18@gmail.com. Ennakkoilmoittautuminen nopeuttaisi ilmoittautumista lauantaina, ilmoittautuminen onnistuu myös kilpailupäivänä klo 9:00 lähtien VB:llä.

Osallistumismaksu on 10€, joka maksetaan käteisellä kilpailupäivänä lähtöpaikassa ilmoittautumisen yhteydessä, osallistumismaksulla saa kaakaon/kahvin/teen/mehulasin sekä pullan myöhemmin ilmoitetussa Kuopion kahvilassa.

Kilpailu päättyy la 25.8.2018 klo 16:30, mihin mennessä Digifotomaratonin kilpailijoiden on oltava muistikortteineen tai USB-tikkuineen järjestäjän ilmoittamassa kuvien latauspisteessä. Kilpailukuvia otetaan vastaan myös sähköpostilla dfmkilpailu18@gmail.com. Sähköpostitse kuvat pitää toimittaa kilpailupäivänä klo 18:00 mennessä.

Kolme parasta palkitaan lahjakorteilla.

Digifotomaraton 2018 aikana on Kuopio juhlii –tapahtuma, joka takaa runsaasti mielenkiintoisia kuva-aiheita ja tapahtumia kilpailuun osallistuville.
Haastamme mukaan kaupunkilaiset osallistumaan loppukesän kuumimpaan kuvakilpailuun.

Lisätietoja ja kilpailun säännöt kesällä 2018:
Kuopion Kameraseura ry:n kotisivuilta kohdasta DFM.

Digifotomaraton 2018 toimikunnan puolesta:
jäsen Eetu Puranen, e-mail: eetu.puranen@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti