tiistai 8. toukokuuta 2018

Toukokuun kuva on Marc Sabatin ”Fine dining”
Kameraseuran toukokuun kuvakisan teemana oli ”Luxury”. Kisan voitti Marc Sabatin ”Fine dining” joka keräsi 33 pistettä. Toiselle sijalle 31 pisteellä ylsi Seppo Hinkulan kuva ”Ylellisyyttä pienin elein” ja kolmanneksi niin ikään Sepon kuva ”Ylellisyyttä maaliskuussa”, tämä kuva keräsi 28 pistettä. Neljänteen sijaan ylsi 26 pisteellä Krista Nurmen ”Queen Hortenses dessert”.  Kisa oli tiukka ja piste-erot niukat. Huomattavan monessa kilpailukuvassa oli teema hiukan hukassa, johtuiko tuo sitten siitä, että teema oli koettu vaikeaksi vai vain ajan puutteesta tekemiseen ja oman ilmaisun miettimiseen. Onnea voittajalle ja muille hyviä pisteitä keränneille kuville/kuvaajille. Kaikki tulokset löydät täältä.

Kesäkuun teemaksi valikoitui ”minimalistinen”. Minimalismissa pyritään keskittymään kaikkein olennaisimpaan ja karsimaan ilmaisu turhista rönsyistä. Sanalla tarkoitetaan yleensä myös kaikkea niukkaan, vähäiseen tai pieneen viittaavaa.

Latausaikaa kesäkuun kuvakisaan on 2.6. klo 12 asti. Kuvaillat jäävät nyt kesätauolle kesä- heinäkuun ajaksi, mutta kisat pyörivät netissä normaaliin tapaa myös kesän aikana. Seuraava kuvailta on sitten vasta elokuulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti