tiistai 7. elokuuta 2018

Elokuun kuva on Marc Sabatin ”Indian summer”


Kuluva kesä on ollut kaikille luonnonvalolla kuvaaville uskomattoman upea. Lämpöä on riittänyt ja luonto on tarjonnut valoisia öitä sekä mahtavia värisävyjä auringonlaskuineen ja ukkosnäytelmineen. Seuran kuukausikuvakisa on pyörinyt kesän aikana vain netissä, mutta nyt elokuulla ovat alkaneet myös jäsenistön kuvaillat, joista ensimmäinen oli tänään. Tänään paikalla meitä oli 4 henkeä, katsottiin ja keskusteltiin kuukaudenkuvan kuvista, mutta myös mukana tuotua kesän aikana kuvattua materiaalia päästiin ihastelemaan kera kehittämisehdotuksien. Kuvailloissa oppii monia uusia asioita ja niitä on mukava yhdessä pohtia. Näihin iltoihin mahtuisikin mukaan vielä paljon enemmän kuvauksesta kiinnostuneita, joten nyt vain rohkeasti kaikki mukaan jos kuvaaminen sekä itsensä kehittäminen kiinnostaa.
Elokuun kuvakisan teemana oli ”varjosta valoon” kisaan osallistui tässä kuussa 44 kuvaa joista ääniä annettiin seuraavasti. Kisan voittoon ylti 37 pisteellä Marc Sabatin ajankohtainen hellepäivän kuva ”Indian summer”. Toiseksi tuli 27 pisteellä Seppo Hinkulan ”Illan viimeiset valonsäteet” ja kolmannelle tilalle ylsi 26 pisteellä niin ikään Marcin huikea ”Lili” -kuva kesäisistä vesileikeistä auringonlaskun väreissä. Ei liene yllätys, että kisakuvissa oli runsaasti luonnossa kuvattuja ja auringonlaskun väreissä olevia kuvia. Kaikki tulokset löytyvät täältä.
Syyskuun teemaksi Marc on valinnut ”tuulen viemää” latausaikaa kisakuville on lauantaihin 1.9. klo 12 saakka. Seuraava kuvailta pidetään Puijonlaakson digiluolalla tiistaina 4.9. klo 18. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti