tiistai 4. syyskuuta 2018

”A windy afternoon” murskavoittoon seuran syyskuun kuukauden kuvakisassa!Syyskuun kuvakisan äänestys on päättynyt ja tulokset julkaistu. Kuukauden teemana oli ”tuulen viemää”. Marc Sabat jatkaa edelleen voittokulkuaan kuukaudesta toiseen. Tämän kertaisen kisavoiton vei Marcin kuva ”A windy afternoon” 67 pisteellä ja toiseksi tuli myös Marcin kuva “Bride in red” 39 pisteellä. Kolmanneksi ylsi Krista Nurmen ”Power of imagination” joka keräsi 29 pistettä. Kaikki tulokset löytyvät täältä.
Lokakuun teemaksi Marc on valinnut ”kuolleet lehdet”. Syksy on luopumisen aikaa, kesä päättyy ja luonto valmistautuu talveen, mutta varmasti elämässäkin on tilanteita joista voi ammentaa syvällisempiäkin ideoita kuukauden teemaan ja tarkoittaahan tuo lehti myös muutakin kuin vain kasvin lehteä. Teemasta voi siis ideoida paljon muutakin kuin vain kellastuneita lehtiä, joten haastamme nyt kaikki seuran kuvaajat toteuttamaan ”ei niin päivän selviä ideoita”, nostakaa rimaa hiukan korkeammalle ja haastakaa omaa kuvallista ilmaisunne ja tulkintaa. Ne kellastuneet kuolleet kasvien lehdetkin ovat ihan ok, jos saa kuvaan jonkun erilaisen ajatuksen mukaan, kannattaa ainakin kokeilla.
Lokakuun kisaan on latausaikaa lauantaille 6.10 klo 12 asti. Seuraava kuvailta pidetään Puijonlaakson digiluolalla tiistaina 9.10 klo 18. Tervetuloa mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti