sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Uutisia marraskuulta

Uutisia

·      Kuopion kameraseuran syyskokous pidettiin perjantaina 9.11.2018. Toiminta jatkuu tutuilla jäljillä kuvailtojen, DJT- kurssien, popup- koulutusten ja näyttelyiden tiimoilta. Oma kansainvälinen näyttely järjestetään keväällä. Näyttelyn teemoina ovat avoimen sarjan kuvat, muotokuvat, huumorikuvat ja uutuutena konseptuaaliset kuvat.
·      Puheenjohtajana jatkaa Petteri Mussalo, hallituksen jäseninä Kari Kumpulainen, Tero Lähdesmäki, Krista Nurmi ja Eetu Puranen. Varajäseninä toimivat Jukka Hartikainen, Katja Kantanen, Lauri Koponen ja Merja Martikainen. Hallituksen miehitystä ei saatu yrityksistä huolimatta laajennettua.Kuvat:Merja Martikainen
·      Lauantaina 10.11.2018 kävimme tervehtimässä 65- vuotiasta Iisalmen Kameraseuraa. Tilaisuudessa esittelivät kuviaan ja kertoivat tarinoitaan Katja Ronkainen, Kirsi McKenzie ja Markus Varesvuo. Retkelle osallistu kaksi autollista seuramme jäseniä. Paluumatkalla keskusteltiin omasta 65-vuotisjuhlavuodestamme. Eläkkeelle emme tuolloin jää.
Kuva: MuP

Kuva:Hanna Mussalo

Tapahtumia ja toimintaa

·      Perjantaina 16.11.2018 klo 17 esitetään Kuvakukossa kymmenennen Finland Digital Circuitin 4th Kuopio Saloonin palkitut ja valitut kuvat. Tulkaa katsomaan ja kokemaan mielestämme tämän hetken maailman parhaita kuvia. Tiuokaa myös ystävänne, tilaisuuteen on vapaa pääsy.
·      Lauantaina avataan Pieksämäellä tapahtumakeskus Veturitorilla klo 13.00. Tilaisuudessa palkitaan näyttelyssä menestyneiden lisäksi myös Pohjoismaiden mestaruuskilpailussa menestyneet kuvaajamme, mm Pohjoismaiden mestari Merja Martikainen, jaetaan pohjoismaisia ja kattojärjestömme Federation Internationale de l’Art Photographique (FIAP) arvonimiä neljälle seuramme jäsenelle. Iltapäivällä puhutaan nuorisotoiminnasta ja muista ajankohtaisista asioista. Illalla nautitaan yhdessä illallinen hotelli Savonsolmussa. Sunnuntaiaamuna on mahdollisuus kuunnella luontokuva-asiaa Jari Peltomäen kertomana. Suomen Kameraseurojen liiton syyskokous järjestetään sunnuntaina.
http://www.sksl.fi/?p=6568 
Tilaisuuteen puuhaillaan kimppakyytejä, lisäksi junayhteydet Kuopiosta ovat hyvät : meno 11:23- 12.16 ja paluu esimerkiksi 17.38-18.29.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti