lauantai 14. maaliskuuta 2020

Parhaat kuvat esille ja kisailemaan!

Nyt kun kaikki mahdollinen on peruttu, ja ihmiset ovat käpertyneet koteihinsa vessapaperi- ja kuivamuonaröykkiöinsä ääreen, niin nyt olisikin ehkä hyvä hetki alkaa kaivamaan parhaita valokuviaan esille?

Pohjoismaisen valokuvamestaruuskilpailun kuvien lataus käynnistyy su 15.3. ja päättyy 30.4. 

Kisa on nyt yhdessä mielessä erilainen kuin aikaisemmin sillä se on myös seurojen välinen kisa. Jo yksittäisen kuvan hyväksynnästä seuralle tulee kaksi pistettä.

Osallistumismaksu ei ole paha, vain 20 euroa per osallistuja, ja sillä saa osallistumisen lisäksi 130 sivuisen painetun näyttelyluettelon.

Nyt on hyvä tilaisuus tutustua kisakuviin ja päästä vertailemaan omien kuviensa tasoa suhteessa niihin. Joten valinta pystyyn omista parhaista kuvista ja kuvat liikkeelle!

HUOM! Seura ei kerää keskitetysti kokoelmaa vaan jokainen lataa itse parhaaksi katsomansa sääntöjen mukaiset kuvansa photoportaaliin, max 4 kuvaa värisarjaan ja 4 kuvaa monochromesarjaan. Osallistumismaksu on myös kuvaajakohtainen ja se tulee suorittaa itse kuvalatauksen yhteydessä.

Alla on linkki kisan sääntöihin ja osallistumis- sekä latausohjeisiin. Jos sinulla on kysymyksiä teknisistä asioista, niin voit ottaa yhteyttä minuun ( seppo.hinkula (at) meiliboxi.fi ). Jos kuvavalinnat mietityttää, niin keskustele asiasta vaikka Juha Saastamoisen kanssa (juha.saastamoinen (at) dnainternet.net ).

http://www2.sksl.fi/kansainvalinen-toiminta/pohjoismainen-yhteistyo/pohjoismainen-valokuvamestaruus/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti