tiistai 5. tammikuuta 2021

Markus Sipilästä Vuoden kuvaaja ja Niko Puumalainen otti Vuoden kuvan

 Markus on ollut päättyneen vuoden pisterohmu mm. neljällä kuukauden kisan voitolla. Toiseksi eniten pisteitä keräsi Jukka Hartikainen ja pronssille selvisi Hannu Merjovaara.

Vuoden kuva valittiin nyt viimeisessä kuvakisassa, johon kukin sai osallistua kolmella parhaalla viime vuonna otetulla kuvallaan. Ylivoimaisesti eniten ääniä sai Niko Puumalaisen kuva 'Rebirth'. Toiseksi tuli Markus Sipilän 'Approach' ja kolmanneksi Marc Sabatin 'Shark attack'.

Niko Puumalainen, Rebirth

Niko kommentoi kuvaa näin: ’Rebirth kuva on kuvattu Kirkkonummella elokuussa 2020. Luolan virallinen nimi on Hörgbergetin luola, lempinimeltään mm Maaemon kohtu.

Joskus vuosia sitten näin somessa kuvan kyseisestä luolasta, mielikuva tuli vahvana minkälaisen kuvan haluan luolalla ottaa. Järjestin kuvauksen sitten 2020 vuoden loppukesään. Kuva on otettu täysin luonnonvalossa ilman mitään lisävalaistuksia tai heijastimia.

Itselleni kuvalla on montakin toisistaan riippumatonta merkitystä. Tarkoitus olikin ottaa kuva joka on monitulkintainen mutta samalla yksinkertainen. Ihmiset löytävät siitä erilaisia näkökulmia ja ulottuvuuksia.’

Tammikuun kuvakisan teemana on 'Mystinen'/'Mystical'. Kuvien latausaika päättyy lauantaina 6.helmikuuta klo 12.00.

Edellisen kuvakisan tulokset löytyvät tästä linkistä: https://petridamsten.com/kks/=2021-01.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti